Konzervativní strana a Koruna Česká - monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska podporují kandidaturu MUDr. Jitky Chalánkové do Senátu Parlamentu ČR v obvodě č. 62, Statutární město Prostějov.

MUDr. Jitka Chalánková je konzervativní politička obhajující lidskou přirozenost, zejména tedy rodinu. Zasazuje se dlouhodobě o práva rodin proti neobhajitelnému postupu sociálních orgánů některých evropských zemí, které bez závažných důvodů odebírají těmto rodinám děti. Hájí základní hodnoty, na kterých vznikla evropská civilizace, a vychází z nich ve své politické praxi. Proto bude v Senátu významným přínosem - a to tím spíše v této době, kdy se např. schyluje k pokusu ratifikovat v Parlamentu ČR tzv. Istanbulskou úmluvu, která je svojí podstatou namířena proti lidské přirozenosti, proti rodině.

Konzervativní strana a Koruna Česká (monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska) tedy vyzývají své členy a příznivce v senátním obvodě č. 62, Prostějov, aby MUDr. Jitku Chalánkovou v letošních podzimních volbách do Senátu volili a aby totéž doporučili svým přátelům a známým.

Za Konzervativní stranu
Jan Kubalčík,
předseda

Za Korunu Českou (monarchistickou stranu Čech, Moravy a Slezska)