Evropská koalice pro Prahu

Široká koalice 6 politických stran a hnutí jde společně do pražských voleb!

Evropská koalice pro Prahu sdružující politické strany SNK Evropští demokraté, evropani.cz, Sdružení pro místní správu, Koruna Česká (monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska), Konzervativní strana a Klub angažovaných nestraníků podává společnou kandidátku pro volby do zastupitelstva hl. m. Prahy.

Na jejím čele lze najít Jiřího Witzany, dlouhodobého opozičního člena ZHMP za SNK ED, evangelického faráře a disidenta Miloše Rejchrta za evropany.cz, Petra Krátkého, místopředsedu KČ a spolku Sokol Chodov, Jiřího Domlátila, předsedu KAN, Ing. Michala Struhu místopředsedu KONS, nebo Pavla Vermacha, předsedu SMS a zastupitele Dolních Počernic.

Jsme skutečnou koalicí rovnoprávných politických stran a hnutí zastoupených napříč celou kandidátkou. Pražským voličům nabízíme nejen kvalitní program a důvěryhodnou kandidátku, ale také jednoznačně proevropsky a hodnotově orientovanou politickou alternativu. V těchto volbách nejde pouze o lokální problémy našeho města, jakékoliv jejich význam nepodceňujeme. Otevřeně říkáme, Česká republika i její hlavní město Praha patří na západ i do Evropy!

Stavíme na programu inspirovaném správně fungujícími modely západoevropských metropolí a postupně budeme představovat naše řešení k oblastem dopravy, životního prostředí, bydlení, školství, sportu, bezpečnosti, kultury či hospodaření s finančními prostředky.

„Jsem přesvědčen, že tato 6koalice se stane černým koněm pražských voleb!“, říká lídr kandidátky prof. Jiří Witzany.

V Praze dne 4. 8. 2018

Prof. RNDr. Jiří Witzany, Ph.D., SNK Evropští demokraté, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., 602 356 122

Ing. Pavel Vermach, Ph.D., Sdružení pro Místní Správu, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., 777 608 989

Ing. Jiří Domlátil, Klub angažovaných nestraníků, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., 731 731 569