Koruny České (monarchistické strany Čech, Moravy a Slezska)

Představení kandidátů pro volby do

Senátu PČR

9. srpna 2018

Monarchisté v letošních volbách do Senátu parlamentu České republiky nominovali čtyři zajímavé osobnosti:

• kandidátem v senátním obvodu: 26 Praha 2 je p. Václav Srb (tel. 603 412 671, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ), průvodce, vinárník, tlumočník, čestný předseda naší strany, který v tomto obvodu bude kandidovat s podporou stran: SNK-ED, evropani.cz, KONS, KAN;
  • kandidátem v senátním obvodu: 44 Chrudim je PaedDr. et Mgr. Augustin Karel Andrle Sylor (tel. 728 214 050, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ), pedagog;
  • kandidátem v senátním obvodu: 50 Svitavy je Mgr. Richard Andrle Sylor, MBA (tel. 608 883 407, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ), ekonom;
  • kandidátem v senátním obvodu: 59 Brno-město je MgA. Emil Adamec (tel. 732 602 652, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ), akademický sochař, krajinný architekt a urbanista.

Podrobné profily kandidátů a jejich volební priority zveřejníme v nejbližší době na našich www stránkách.

za Korunu Českou (monarchistickou stranu Čech, Moravy a Slezska): JUDr. Petr Krátký, místopředseda - volební koordinátor, tel. 724464351, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Václav Srb 2018 portretAugustin Karel Andrle SylorRichard AndrleEmil Adamec